Webbplatsens överlägg

Säkerhetskonsult i världsklass

Hanterar du och ditt företag farliga kemikalier. Då är det väldigt viktigt att ha rätt kunskap och utbildning. Det är inte bara nödvändigt att veta hur man hanterar och transporterar vissa kemikalier, utan också att veta vad man ska göra om en olycka är framme. För med felaktig information och dålig utbildning kan enkla transporter bli svåra och besvärliga nära olyckan. Därför ska du kontakta Amasis kemikonsult.

Amasis har hjälpt hundratals företag att utbilda sina anställda att hantera och transportera farliga kemikalier så säkert som möjligt. Med Amasis som säkerhetskonsult får du hjälp med allt möjligt. De har allt från ADR-utbildningar helt skräddarsydda för ditt företag till hjälp som säkerhetsrådgivare.

ADR-utbildningen får du lära dig om skyldigheter, ansvar, förpackningsetiketter och fraktdokument. Detta gör att du och andra som hanterar kemikalier kan lära dig mer om vad som är rätt och hur du hanterar kemikalier. Varje deltagare kommer också att få ett undertecknat certifikat som visar att de har genomgått ADR-utbildningen.

Kontakta därför Amasis säkerhetskonsult om du behöver hjälp med något om kemikaliehantering. Med deras långa erfarenhet och kunskap kan du vara säker på att du får precis den hjälp du behöver.

Lämna ett svar