Webbplatsens överlägg

Sommar vid havet på Öland

Att spendera ett par veckor vid havet med sin familj under sommaren är väldigt avslappnande och roligt. På Lundegårds Camping och Stugby på Öland finns en vacker sandstrand, en stugby, restaurang, en pool och ett lekland för alla barnen. Lundegårds Camping låter dig slappna av och ger dig möjlighet att spendera mer tid med din familj, äta god mat och komma bort från storstaden.

På Lundegård finns det stora platser för husvagn och tält, perfekt för dig som inte gillar att på precis inpå grannen. Dessa platser ligger väldigt nära stranden, vilket gör att du får ta del av många underbara sommarkvällar med solnedgång i väst. På stranden finns det möjlighet till att grilla och spela volleyboll. På campingen finns även en restaurang som serverar mat alla dagar. Maten kommer till stor del från lokala gårdar omkring Öland, vilket är perfekt för dig som älskar god mat och hög kvalité på råvaror.

Som vanligt brukar det regna någon gång ibland och då är det inget kul att vara ute. Hos Lundegårds finns möjligheten till ett stort lekland som passar perfekt till alla barnen. Det är även ett ypperligt tillfälle att testa Rio Lundegård som är en ny mat/dryck koncept i restaurangen på Lundegård!

Lämna ett svar